Kunci Jawaban SD
Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Bahasa Inggris Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1
Soal dan jawaban pilihan ganda Bahasa Inggris kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 semester 1 lengkap dengan latihan belajar rutin. Klik untuk coba.
Penulis: Ridhoino Kristo Sebastianus Melano | Editor: Ridhoino Kristo Sebastianus Melano
7. He always ___ his hands before meals.
A. wash B. washes C. washing D. washed
Jawaban: B. washes
8. They are going to the park ___ Sunday.
A. at B. in C. on D. by
Jawaban: C. on
9. I like to ___ cartoons on Saturday morning.
A. watches B. watch C. watching D. watched
Jawaban: B. watch
10. My sister ___ TV every evening.
A. watch B. watches C. is watching D. watched
Jawaban: B. watches
Grammar & Sentence Structure
11. We ___ in the classroom now.
A. are B. is C. am D. were
Jawaban: A. are
12. Tomorrow we ___ a new unit in English.
A. start B. starts C. will start D. started
Jawaban: C. will start
13. The cat ___ under the table.
A. sit B. sits C. is sitting D. are sitting
Jawaban: C. is sitting
14. I ___ my bike every day.
A. rides B. ride C. am riding D. rode
Jawaban: B. ride
15. They do not ___ like spinach.
A. doesn B. don’t C. isn’t D. weren’t
Jawaban: B. don’t
16. ___ you come to the party with me?
A. Do B. Does C. Will D. Are
Jawaban: C. Will
17. My friend and I ___ reading books.
A. am B. is C. are D. were
Jawaban: C. are
18. There ___ many flowers in the garden.
A. is B. are C. am D. were
Jawaban: B. are
19. She doesn’t ___ at seven every morning.
A. wake B. wakes C. waking D. woke
Jawaban: A. wake
20. He ___ the piano on Saturdays.
A. play B. plays C. is playing D. played
Jawaban: B. plays
Kurikulum Merdeka 2025 semester 1 bahasa Inggris
latihan bahasa Inggris kelas 4 semester 1
soal pilihan ganda bahasa Inggris SD kelas 4
kunci jawaban bahasa Inggris kelas 4 Kurikulum Mer
Meaningful
Evergreen
| Soal Jawaban 47 Essay Seni Teater Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
|
|---|
| Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Seni Teater Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
|
|---|
| Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Seni Tari Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
|
|---|
| Soal Jawaban 47 Essay Seni Tari Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
|
|---|
| Soal Jawaban 47 Essay Seni Musik Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
|
|---|

Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.