Kunci Jawaban SD
47 Soal dan Jawaban Essay Bahasa Sunda Kelas 3 Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025
Baca 47 soal dan jawaban essay Bahasa Sunda kelas 3 Kurikulum Merdeka 2025, semester 1. Latihan lengkap dan pegang kendali belajar.
Penulis: Ridhoino Kristo Sebastianus Melano | Editor: Ridhoino Kristo Sebastianus Melano
20.    Tulis kalimah maké kecap “ngariksa”.
Jawaban: “Urang kudu ngariksa halaman sangkan tetep resik.”
• 47 Soal Jawaban Essay Bahasa Arab Kelas 3 Kurikulum Merdeka Semester 1 2025
21.    Sebutkeun 3 kecap anu hubunganana jeung “alam sabudeureun urang”.
Jawaban: “Tangkal”, “cai”, “taneuh”.
22.    Tulis kalimah anu make salah sahiji kecap tina poin 21.
Jawaban: “Tangkal di buruan masihan hawu nu seger.”
23.    Dina kalimah “Budak ulin di buruan kakara tepang sobatna,” naon kecap panyambungna?
Jawaban: “di”.
24.    Tulis kalimah anu make kecap “kakara”.
Jawaban: “Kakara saré, anjeunna mimiti hudang.”
25.    Naon hartina kecap “teu malire”?
Jawaban: “Teu malire” hartina teu merhatoskeun atanapi teu paduli.
26.    Tulis kalimah anu ngagunakeun kecap “teu malire”.
Jawaban: “Ulah teu malire titah guru.”
27.    Tulis hiji kalimah maké kecap “tetela”!
Jawaban: “Tetela anjeunna geus datang ka sakola tadi isuk.”
28.    Naon hartina kecap “tetela”?
Jawaban: “Tetela” hartina terang atanapi jelas.
29.    Tulis kalimah maké kecap “tungtungna”!
Jawaban: “Tungtungna, sadayana hasil diajar kalayan bageur.”
30.    Naon hartina kecap “dagang”?
Jawaban: “Dagang” hartina usaha ngajual barang atawa dagangan.
• 47 Soal Jawaban Essay Bahasa Jawa Kelas 3 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1
31.    Tulis kalimah maké kecap “dagang”.
Jawaban: “Indung dagang sangu di pasar unggal poé.”
32.    Sebutkeun 2 nama pepelakan nu aya di wewengkon lembur anjeun.
Jawaban: “Kangkung” jeung “jagong”.
33.    Tulis kalimah maké salah sahiji pepelakan tadi.
Jawaban: “Kangkung di kebon tumbuh subur.”
34.    Dina kalimah “Sim kuring sare di imah kolot,” naon kecap subjekna?
Jawaban: “Sim kuring”.
Meaningful
Evergreen
47 soal bahasa sunda kelas 3
jawaban essay bahasa sunda kelas 3
Soal Bahasa Sunda Kurikulum Merdeka
latihan soal bahasa sunda kelas 3 semester 1
paket soal essay bahasa sunda 2025
| Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Seni Budaya Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 | :format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Pilihan-Ganda-Seni-Budaya-Kelas-4-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg)  | 
|---|
| Soal Jawaban 47 Essay Seni Budaya Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 | :format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Essay-Seni-Budaya-Kelas-4-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg)  | 
|---|
| Soal Jawaban 47 Essay Seni Teater Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 | :format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Essay-Seni-Teater-Kelas-4-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg)  | 
|---|
| Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Seni Teater Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 | :format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Pilihan-Ganda-Seni-Teater-Kelas-4-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg)  | 
|---|
| Soal Jawaban 47 Pilihan Ganda Seni Tari Kelas 4 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 | :format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Pilihan-Ganda-Seni-Tari-Kelas-4-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg)  | 
|---|

:quality(30):format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/47-Soal-dan-Jawaban-Essay-Bahasa-Sunda-Kelas-3-Semester-1-Kurikulum-Merdeka-2025.jpg)
 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					 
				
			:format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/PPKN-Kelas-11-SMA-Semester-1-Kurikulum-Merdeka.jpg) 
											:format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Ekonomi-Kelas-11-SMA-Semester-1-Kurikulum-Merdeka31.jpg) 
											:format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Essay-Agama-Kepercayaan-Kelas-5-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg) 
											:format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Jawaban-47-Pilihan-Ganda-Agama-Kepercayaan-Kelas-5-Kurikulum-Merdeka-2025-Semester-1.jpg) 
											:format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Kelas-5-Organ-Gerak.jpg) 
											
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.