Soal Kelas 11
50 Soal & Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 SMA MA Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka
Semakin banyak latihan soal tentu akan semakin banyak pengetahuan yang kamu dapatkan.
Jawaban : b
10. The word “stored” in Paragraph 2 is closest in meaning to ...
A. changed D. attended
B. discovered E. saved
C. connected
Jawaban : e
11. In photosynthesis, energy from the sun is ...
A. synthesized
B. changed to chemical energy
C. stored in the tree
D. conducted from the xylem to the leaves of green plants
E. released one to one for each molecule of carbon dioxide used
Jawaban : b
12. The word “their” in Paragraph 2 refers to ...
A. products
B. most plants
C. complex substances
D. carbon dioxide and water
E. radiant and chemical energy
Jawaban : d
13. “..... that occur in respiration.” (Paragraph 2). The underlined word is closest in meaning to ...
A. process D. blossom
B. bloom E. disappear
C. happen
Jawaban : c
14. Besides the manufacture of food for plants, what is another benefit of photosynthesis?
A. It produces solar energy.
B. It absorbs the water.
C. It diffuses additional carbon dioxide into the air.
D. It removes harmful gases from the air.
E. It maintains the balance of gases in the atmosphere.
Jawaban : e
15. Selvi : What do you think of the test ?
Siti : O my God. I almost lost my mind
Selvi : Why? What happened?
Siti : ..... the test is so hard, I almost give up.
A. Because D. Although
B. Because of E. Certainly
C. Probably
Jawaban : a
16. Leni : Have you seen Sisca?
Hera : No yet. It is said that she is suffering from cough
Leni : So ? Where is she now?
Hera : She is staying at home ..... her illness.
A. because D. usually
B. due to E. certainly
C. perhaps
Jawaban : b
soal kelas 11
Bahasa Inggris
Ulangan
ujian sekolah
Tes Kompetensi Akademik
Kurikulum Merdeka
kunci jawaban
50 SOAL Essay Bahasa Indonesia Kelas 11 SMA SMK MA Semester 1 Terbaru Lengkap Kunci Jawaban B Indo |
![]() |
---|
50 Soal & Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 SMA MA Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
50 SOAL Essay Seni Budaya Kelas 11 SMA SMK MA Semester 1 Terbaru Lengkap Kunci Jawaban Seni Rupa |
![]() |
---|
50 Soal & Jawaban Seni Budaya Kelas 11 SMA MA Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka Seni Rupa |
![]() |
---|
50 SOAL Essay Bahasa Jawa Kelas 11 SMA SMK MA Semester 1 Terbaru Lengkap Kunci Jawaban Bahasa Jawa |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.