Soal Kelas 1
30 SOAL UAS SAS PAS Bahasa Jawa Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2024 Lengkap Jawaban
Ada 30 contoh soal ujian Bahasa Jawa yang dirangkum dalam artikel ini sebagai bahan belajar.
Editor:
Syahroni
TRIBUNPONTIANAK.CO.ID
Kumpulan soal dan kunci jawaban kelas 1 SD/MI terbaru. Yen diparingi jajan karo koncone kudu ngucapake ...
A matur suwun
B meneng wae
C ngguya -ngguyu
Jawaban : c
12. Sifat merpati karo semut yaiku seneng ....
a. tetulung
b. nyambut gawe
c. gotong royong
Jawaban : a
13. Yen ana kancane tiba saka pit kudune....
a. ora ngurusi
b. nulungi
c. ngguyuni
Jawaban : b
14. Isuk-isuk merpati wis ... suarane apik.
a. ngoceh
b. ngerek
c. mbekur
Jawaban : c
15. Sapa sing nulung semut ?. Sin nulung semut yaiku ....
a. merpati
b. kutilang
c. kancil
Jawaban : a
16. Mripat iku gunane kanggo . . . .
a. ningali
b. ngrungokake
c. ngomong
Jawaban : a
17. Siji loro telu
......................
Lanjutane tembang yaiku
a. tangane sedheku
b. ngruokkake bu guru
c. menawa didangu
Jawaban : a
18. kelas – aku – siji .
Ukara ing ndhuwur yen diurutake dadi ....
a. aku siji kelas
b. aku kelas siji
c. siji aku kelas
Jawaban : b
Tags
Bahasa Jawa
Kurikulum Merdeka
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1 Kurikulum Merd
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 2 dan Kunci Jawa
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1 PDF
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 2 Kurikulum Merd
Kunci Jawaban Lks Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
soal bahasa jawa kelas 1 semester 2 pdf
LKS Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
Soal UAS Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
Berita Terkait: #Soal Kelas 1
35 Soal IPA Kelas 1 SD Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Pengetahuan Alam |
![]() |
---|
35 Soal IPS Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Pengetahuan Sosial |
![]() |
---|
35 Soal Agama Katolik Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
35 Soal Agama Kristen Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
35 Soal Agama Islam Kelas 1 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PAI |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.