Soal Kelas 2
30 CONTOH Soal Bahasa Jawa Kelas 2 Ulangan/Ujian Semester 1 & Kunci Jawaban Sumatif B Jawa Thn 2024
Ada beberapa contoh soal ujian Bahasa Jawa yang dirangkum dalam artikel ini sebagai bahan belajar.
Editor:
Syahroni
TRIBUNPONTIANAK.CO.ID
Kumpulan soal & kunci jawaban Bahasa Jawa kelas 2 SD/MI. Tatanen dadi tembung seng bener!
dolan - aku - menyang - taman - kutha
A dolan aku menyang kutha taman
B aku dolan kutha menyang taman
C aku dolan menyang taman kutha
Jawaban : c
Jawaban: c
5. Simbah dahar roti, aku … bakso
a. ngumbe
b. dahar
c. mangan
Jawaban: c
6. Pandhawa iku cacahe ana ….
a. 4
b. 5
c. 6
Jawaban: b
7. Anak sing paling tuo diarani …
a. Mbarep
b. Ruju
c. Ragil
Jawaban: a
8. Yen dolanan layangan ana ing …
a. Kelas
b. Lapangan
c. Dhuwur omah
Jawaban: b
9. Sing nglakokake sepur diarani ....
a. kondektur
b. masinis
c. sopir
Jawaban: b
10. Andi lagi turu. Yen simbah nembe ....
A Sare
B Maos
C dhahar
Jawaban : a
11. Apa sing kudu ditindakake naliko diparingi hadiah !
A sepuntene
B nyuwun sewu
C matur nuwun
Jawaban : c
Berita Terkait: #Soal Kelas 2
40 Soal Bahasa Indonesia Kelas 2 Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 serta Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Soal Seni Budaya Kelas 2 Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 Lengkap Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Soal Bahasa Inggris Kelas 2 Ulangan/Ujian Semester 1 2025 Kurikulum Merdeka Lengkap Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Soal Matematika Kelas 2 Ulangan/Ujian Semester 1 2025 Kurikulum Merdeka Lengkap Kunci Jawaban MTK |
![]() |
---|
40 Soal PPKN Kelas 2 SD Ulangan/Ujian Semester 1 2025 Kurikulum Merdeka Lengkap Kunci Jawaban PKN |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.