JAWABAN 45 SOAL Bahasa Sunda Kelas 10 Ulangan/Ujian Semester 1 & 2 Lengkap Soal Pilihan Ganda
Serta memberikan bimbingan dalam meningkatkan pemahaman terhadap pembelajaran materi soal...............
Jawaban : B
13. “Hadena mah urang teh upami patepang kudu ngcapkeun salam”
Kalimah di luhur kaasup ka limah...
a. Panitah
b. Pangajak
c. Pangwawadi
d. Panggeuri
e. Panyaran
Jawaban : C
14. Di handap ieu mana nu ka asup unsur-unsur sajak, iwal..
a. Jejer
b. Rasa
c. Nada
d. Amanat
e. tokoh
Jawaban : E
15. Mana di handap ieu nu kaasup kalimah konotatif..
a. Mang Tata keur udud
b. Mang Uci keur narik bangsal
c. Nu korupsi sok ngadaharan duit rakyat
d. mang ahmad keur ngala buah di kebon
e. nenk isoh kamari nincak tai munding
Jawaban : C
16. Jalma anu ahli biantar disebut...
a. Operator
b. Orator
c. Profesor
d. Doktor
e. Khotib
Jawaban : B
17. Ilikan kalimah di handap, mana kalimah nu kaasup gaya basa mijalma iwal..
a. Angin peuting nyiuman tarang
b. Pucuk kalapa tingarupay ka nu rek miang
c. Bentang sing kariceup dina peuting kamari
d. Dodi di tonjok ku Doni
e. Jukut ngajajah kana pawinian
Jawaban : D
18. Minangka pamungkas saur, bilih ngawur, moal seueur anu dicatur, mung sakieu anu tiasa kapihatur,
Wassalamu”alikum Wr.Wb.,
Paragraf di luhur kaasup...............biantara.
a. Bubuka
b. Sambutan
c. Salam bubuka
d. Salam Panutup
e. Panutup
Jawaban : E
19. Bedo bahasa Indonesia na nyaeta...
a. Tiba
b. Datang
c. Sama
d. Batal, Tidak Jadi
e. Naik
Jawaban : D
Bahasa Sunda
45 soal
SOAL Bahasa Sunda Kelas 10
JAWABAN 45 SOAL Bahasa Sunda Kelas 10
Ujian Semester 1 & 2
45 SOAL Bahasa Sunda Kelas 10 Ulangan
45 SOAL Pilihan dan Essay Bahasa Jawa Kelas 11 dan Kunci Jawaban Ulangan / Ujian Sekolah Semester 1 |
![]() |
---|
45 SOAL UTS/PTS Bahasa Indonesia Kelas 7 Lengkap Kunci Jawaban Pilihan Ganda Latihan Ulangan Sekolah |
![]() |
---|
40 Soal Bahasa Sunda Kelas 8 Ulangan/Ujian Semester 1 2025 Kurikulum Merdeka Lengkap Kunci Jawaban |
![]() |
---|
45 Soal Pilihan Ganda Bahasa Sunda Kelas 11 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 |
![]() |
---|
45 Soal Essay Bahasa Sunda Kelas 11 Kurikulum Merdeka 2025 Semester 1 Lengkap |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.