45 Soal Bahasa Jawa Kelas 11 Materi Ujian Soal dan Jawaban Semester 2 Terbaru 2024
Maka dari itu, pelajari seluruh soal latihan dan perbanyak untuk memahami materi soal dengan lengkap.....
Jawaban : A
6. Serat Wedhatama ngandhut pitutur luhur kanggo mbangun.....
a. solah bawa
b. budi pekerti
c. tepa slira
d. gotong royong
e. bangun negri
Jawaban : B
7. Citramengeng, kusumastuti, min, mintajiwa lan pamularsih, kalebu jinise tembang.....
a. gedhe
b. tengahan
c. alit
d. macapat
e. kakawin
Jawaban : D
8. Tembung warih ing tembang kasebut yaiku.....
a. angin
b. wulan
c. gunung
d. banyu
e. lintang
Jawaban : E
9. Guru lagu lan guru wilangane tembang gambuh, gatra kaping sepisan yaiku......
a. 8u
b. 9u
c. 7u
d. 6 u
e. 5u
Jawaban : D
10. Girisa, balabak, jurudemung lan wirangrong kalebu jinise tembang.....
a. gedhe
b. tengahan
c. cilik
d. dolanan
e. campur sari
Jawaban : C
11. Sembah raga, cipta, jiwa lan rasa diarani .....
a. panca sembah
b. catur sembah
c. tri sembah
d. dwi sembah
e. sapta sembah
Jawaban : A
12. Tibane swara ing pungkasan gatra ing tembang diarani......
a. guru lagu
b. guru wilangan
c. guru gatral
d. guru seni
e. saka guru
Jawaban : C
Bahasa Jawa
45 Soal Bahasa Jawa Kelas 11
bahasa jawa terbaru kelas 11
45 Soal Bahasa Jawa Kelas 11 semester 2
Materi Ujian Soal dan Jawaban
Semester 2
50 Soal Bahasa Jawa Kelas 11
60 Soal Bahasa Jawa Kelas 11
70 Soal Bahasa Jawa Kelas 11
| 60 Soal dan Jawaban PTS Ekonomi Kelas 10 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 |   | 
|---|
| Contoh Teks MC Pembawa Acara Lamaran Bahasa Jawa Simpel, Sopan di Tahun 2025 |   | 
|---|
| 50 SOAL Essay TIK Kelas 9 SMP Ulangan Semester Terbaru Lengkap Kunci Jawaban Soal Informatika Kls IX |   | 
|---|
| 50 SOAL Essay Alquran Hadits Kelas 8 Ulangan Semester Terbaru Lengkap Kunci Jawaban Qurdits Kls VIII |   | 
|---|
| 50 SOAL Essay Agama Kristen Kelas 8 Ulangan Semester Terbaru Lengkap Kunci Jawaban Agama Kls VIII |   | 
|---|

:quality(30):format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/pontianak/foto/bank/originals/Soal-Bahasa-Jawa-Kelas-11-lengkap-dengan-kunci-jawaban-sebagai-panduan-belajar-semester-2.jpg)
 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					 
						
					![[FULL] Ulah Israel Buat Gencatan Senjata Gaza Rapuh, Pakar Desak AS: Trump Harus Menekan Netanyahu](https://img.youtube.com/vi/BwX4ebwTZ84/mqdefault.jpg) 
				
			 
											 
											 
											 
											 
											
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.