JAWABAN Materi Soal Bahasa Jawa Kelas 3 Semester 2 Gladhen Kompetensi
Baru bandingkan hasil jawabannya dengan soal yang ada pada artikel sebagai referensi..................
Kolase / Tribunpontianak.co.id / sid / google
Pembelajaran soal lengkap dengan kunci jawaban sebagai panduan belajar. Materi belajar melalui soal latihan Bahasa Jawa.
Jawaban : Mokal
4. Gaweo ukara basa Jawa ngoko migunakake tembung dicekeli ....
Jawaban : Kowe
5. Gaweo ukara basa Jawa krama migunakake tembung budhal ....
Jawaban : Panjenengan
6. Gaweo ukara basa Jawa krama migunakake tembung rusak ....
Jawaban : Prasaja
7. Sing pertama dilakokke kanggo nggawe crita pengalaman kui nggolek ....
Jawaban : Topik
8. Sawise nggolek topik, supaya gampang nggawe crita kudu ditambahi ....
Jawaban : Rincian utawa detil
9. Ing kalebu pokok-pokok crita yaiku ...
Jawaban : Gagasan utama
10. Maca crita basa Jawa kudu nggatekake ....
Jawaban : Swara, laku, lan cengkok.
Cek berita lain seputar ujian sekola di sini
Halaman 2 dari 2
Tags
materi soal Bahasa Jawa
Kelas 3
Gladhen
Kompetensi
jawaban soal
Semester 2
pelajaran
materi Bahasa Jawa 2024
Baca Juga
55 Soal dan Jawaban PTS Bahasa Jawa Kelas 11 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka 2025 |
![]() |
---|
55 Soal dan Jawaban PTS Fikih Kelas 10 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 |
![]() |
---|
55 Soal dan Jawaban PTS Bahasa Jawa Kelas 10 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 |
![]() |
---|
40 Soal Ulangan Agama Islam dan Budi Pekerti Kelas 4 SD Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
50 Soal & Kunci Jawaban Agama Katolik Kelas 11 SMA Ulangan/Ujian Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.