Soal Kelas 3
Soal Bahasa Jawa Kelas 3 SD/MI Ulangan Semester 2 Tahun 2023 Lengkap Kunci Jawaban Ujian UAS/PAT
Selain soal Bahasa Jawa dalam artikel ini juga merangkum soal dan jawaban semua pelajaran kelas 3 SD.
Jawab : D
4. Kenapa Pak Sopir nyeneni Sofa, Rudi lan Wawan?
a. Sebabe mobile rusak kena layangan.
b. Sebabe cah telu iku dolanan layangan nang ratan
c. Sebabe pak sopire kena bolah layangan
d. Sebabe nang ratan ora ana mobil lewat
Jawab : B
5. Yen dolanan layangan iku becike ana ing ….
a. Ratan sepi
b. Ratan cilik
c. Tengah sawah
d. Lapangan
Jawab : D
Baca juga: Soal PAI Ulangan Akhir Semester 2 Kelas 3 SD Lengkap Kunci Jawaban Pendidikan Agama Islam Kls III
6. Pembarepe pandhawa yaiku raden ….
a. Janaka
b. Nakula
c. Werkudara
d. Punthadewa
Jawab : D
7. Raden Janaka iku kasatiyan ana ing ….
a. Jodhipati
b. Madukara
c. Ngastina
d. Sawojajar
Jawab : B
8. Ing ngisor iki sing ora kalebu punakawan yaiku ….
a. Semar
b. Nakula
c. Gareng
d. Petruk
Jawab : B
9. Papan panggonan kanggo tuku karcis yaiku ….
a. Kondektur
b. Loket
c. Lobi
d. Teras
Jawab : B
10. Bocah – dudung – Kang – iku – sinau – sregep
Urutan kang bener saka ukara ing dhuwur yaiku ….
a. Dudung bocah iku sregep kang sinau
b. Bocah dudung iku kang sregep sinau
c. Kang dudung bocah sregep sinau iku
d. Dudung iku bocah kang sregep sinau
Jawab : D
Bahasa Jawa
Soal Kelas 3
Ulangan
Semester
soal bahasa jawa kelas 3 semester 2 dan kunci jawa
soal bahasa jawa kelas 3 semester 2 pdf
soal bahasa jawa kelas 3 semester 2 kurikulum 2013
materi bahasa jawa kelas 3 semester 2
soal bahasa jawa kelas 3 sd dan kunci jawaban pdf
soal uas bahasa jawa kelas 3 semester 2
soal bahasa jawa kelas 3 sd dan kunci jawaban
soal bahasa jawa kelas
40 Soal Agama Islam Kelas 3 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PAI |
![]() |
---|
40 Soal Agama Kristen Kelas 3 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
40 Soal Agama Katolik Kelas 3 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
40 Soal Matematika Kelas 3 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian MTK |
![]() |
---|
40 Soal Seni Budaya Kelas 3 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian SBdP |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.