Idul Fitri 2020

Kumpulan Ucapan Selamat Lebaran Idulfitri 1441 H, Singkat Padat dan Berkesan! Share ke IG FB dan WA

Keindahan ramadhan tetap bersinar seiring datangnya hari yang fitri. Selamat Idul Fitri Minal Aidin Wal Faizin. Mohon Maaf Lahir dan Batin.

GRAFIS TRIBUN PONTIANAK/ENRO
Kumpulan Ucapan Selamat Lebaran Idulfitri 1441 H, Singkat Padat dan Berkesan! Share ke IG FB dan WA. 

TRIBUNPONTIANAK.CO.ID - Berikut ragam ucapan selamat Idul Fitri 1441 H dalam bahasa Jawa, Indonesia dan Inggris yang cocok untuk update status media sosial, dikutip Tribunnews.com dari beberapa sumber, Sabtu (23/5/2020).

1. Nalika tangan mboten saged jinabat, netra ugi mboten saged tan pirsa, senajan namung lewat pesen menika, ingsun ngaturaken Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

2. Tembung ingkang salah nate diucapake, sikap ingkang salah ugo nate diungkapke, fitrah tansah dipun harapaken. Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

3. Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo. Maturaken sugeng riyaden kagem bapak lan sak keluargo. Mugi tansah sehat lan sentosa

4. Sugeng riyaya, mugi-mugi kita sekaluarga tansah seneng.

5. Ngaturaken wilujeng idul fitri 1441 H, nyuwun gunging pangapunten, mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah, amin.

6. Mangan kupat ngagem santen, menawi lepat nyuwun ngapunten.

TREND Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1441 H Bahasa Indonesia & Inggris Lengkap Gambar Share WA

7. Ngaturaken sembah sungkem dumateng panjenengan, nyuwun pangapunten, mugi-mugi kanugrahan jatining fitrah saking Gusti Allah, wilujeng idul Fitri.

8. Sucining ati, tumatining laku, ngaturaken sugeng riyadi dumateng panjenengan. Menawi wonten kalepatan, kulo nyuwun agunging samudro pangaksami.

9. Dinten meniko dinten ingkang fitrah. Menawi kulo gadhah kalepatan dumateng panjenengan, kulo nyuwun ingkang kathah pangapunten. Ngaturaken sugeng riyadi.

Halaman
1234
Editor: Marlen Sitinjak
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved