Pendidikan
JAWABAN PAS/SAS Bahasa Jawa Kelas 11 Semester 1 Soal Ujian Sekolah Terbaru Pilihan Ganda
Seluruh soal pada latihan ini bisa menjadi rujukan dalam menghadapi ujian sekolah nanti.
Jawaban: C
6. Nembang macapat, supaya penak dirungokake kudu pas karo titilarase.
Tegese titilaras yaiku...
A. Notasi
B. Cengkok
C. Cakepan
D. Pathokan
E. Pocapan
Jawaban: A
7. Drama kang nyritakake panguripane rakyat biyasa, diarani ...
A. Drama Domestik
B. Drama Heroik
C. Drama Liris
D. Drama Borjuis
E. Drama Waca
Jawaban: A
8. Upamane wong lumaku, Marga gawat den liwati nduweni teges...
A. Bakal entuk kacilakan sadalan dalan
B. Sidane bakal kelaran awake dhewe
C. Wong kudu ati-ati ben slamet uripe
D. Yen awak dhewe kurang ati-ati
E. Mlaku ing dalan kang kebak bebaya
Jawaban: E
9. Yen awak dhewe kurang ati-ati iku tegese saka gatrA. ..
A. Sayekti karendhet ing ri,
B. Apese kasandhung padhas,
C. Lamun kurang ing pangarah
D. Babak bundhas anemahi.
E. Upamane wong lumaku
Jawaban: C
10. Kang kudu ana ing sajroning crita kanggo mangun amrih dadi crita kang gampang dinalar, iku diarani unsur .....
A. Ekstrinsik
B. Intrinsik
C. Eksternal
D. Internal
E. Ekstrim
Jawaban: B
11. Agama, budhaya, politik, ekonomi iku kagolong unsur .....
A. Internal
B. Internal
C. Ekternal
D. Ekstrim
E. Intrinsik
Jawaban: E
12. Kang dadi titikane cerkak kajaba .....
A. Isine ngayawara
B. Bisa diwaca rampung wiwitsepisan maca
C. Padhet isi lan tujuan enggal digayuh
D. Isine prasaja
E. Wektu kedadean cekak
Jawaban: B
pembelajaran soal ujian
aktivitas belajar
bahasa jawa kelas 11 semester 1
pelajaran soal bahawa jawa
Soal Bahasa Jawa dan jawabannya
soal latiha dan jawaban bahasa jawa kelas 11
Pendidikan
6 Tantangan Pengamalan Pancasila Bagi Peserta Didik Hadapi Era Reformasi |
![]() |
---|
Alur Daftar Online Sekolah dan Link Surat Pernyataan Ortu, Dokumen yang Harus Diunggah SPMB |
![]() |
---|
SOAL dan Jawaban Tes Toefl Bahasa Inggris Bagi Peserta Didik ataupun Yang Hendak Melamar Kerja |
![]() |
---|
35 JAWABAN IPS Kelas Semester 2 Untuk Ujian dan Ulangan Pilihan Ganda Terbaru |
![]() |
---|
Soal dan Jawaban Bahasa Jawa Kelas 8 Semester 2 Soal Pilihan Ganda Lengkap Kunci Jawaban Terbaru |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.