Soal Kelas 1
30 SOAL UAS SAS PAS Bahasa Jawa Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2024 Lengkap Jawaban
Ada 30 contoh soal ujian Bahasa Jawa yang dirangkum dalam artikel ini sebagai bahan belajar.
20. Tangan iku jumlahe ana ....
a. siji
b. loro
c. telu
Jawaban : b
21. ... gunane kanggo mlaku
A Sikil
B Tangan
C Irung
Jawaban : a
22. Lombok iku rasane pedes. yen tebu rasane ...
A legi
B kecut
C pait
Jawaban : a
23. (Gambar Mata)
Basa kramane gambar ing duwur yaiku ....
A Rikma
B Paningal
C Talingan
Jawaban : b
24. Yen diparingi jajan karo koncone kudu ngucapake ...
A matur suwun
B meneng wae
C ngguya -ngguyu
Jawaban : a
25. Wadahe sampah kudu di tutup. supoyo ora diplencoki ...
A cecek
B laler
C tekus
Jawaban : b
26. Sebutna piranti apa seng dienggo nang sekolahan !
A sapu, cikrak, setrikoan
B sapu, pel, sekrok lan kemuceng
C pulpen, pengsil lan hapusan
Jawaban : c
27. Resik-resik jogan nganggo kain sing ditelesi jenenge ...
A sapu kerek
B kain
C pel-pelan
Jawaban : c
28. Piranti seng kanggo nyaponi latar, jenenge...
A sapu kerek
B sapu ijuk
C sekrok
Jawaban : a
29. apa sing kudu diucapake nalika lewat ing ngarepe wong sing luwih tuwo ...
A matur nuwun
B amet suwun sewu
C meneng wae
Jawaban : b
30. Andi lagi turu. Yen simbah nembe ....
A Sare
B Maos
C dhahar
Jawaban : a
31. Apa sing kudu ditindakake naliko diparingi hadiah !
A sepuntene
B nyuwun sewu
C matur nuwun
Jawaban : c
- Baca Berita Terbaru Lainnya di GOOGLE NEWS
- Dapatkan Berita Viral Via Saluran WhatsApp
!!!Membaca Bagi Pikiran Seperti Olahraga Bagi Tubuh!!!
Bahasa Jawa
Kurikulum Merdeka
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1 Kurikulum Merd
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 2 dan Kunci Jawa
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1 PDF
Soal Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 2 Kurikulum Merd
Kunci Jawaban Lks Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
soal bahasa jawa kelas 1 semester 2 pdf
LKS Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
Soal UAS Bahasa Jawa Kelas 1 Semester 1
35 Soal IPA Kelas 1 SD Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Pengetahuan Alam |
![]() |
---|
35 Soal IPS Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Pengetahuan Sosial |
![]() |
---|
35 Soal Agama Katolik Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
35 Soal Agama Kristen Kelas 1 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
35 Soal Agama Islam Kelas 1 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PAI |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.