Pendidikan
JAWABAN Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 3 Kurikulum Merdeka Semester 1 PTS Sekolah
Seluruh soal latihan dapat memberikan pengalaman dan pengetahuan terbaru dalam menghadapi soal ulangan.......
20. We have two ears
The Indonesian sentence is ….
a. Kita punya dua jari
b. Kita punya dua tangan
c. Kita punya dua mata
d. Kita punya dua telinga
Jawaban: D
21. Mouth in Indonesian is ….
a. Gigi
b. Bibir
c. Lidah
d. Mulut
Jawaban: A
22. We usually eat dinner ….
a. in the morning
b. in the afternoon
c. in the evening
d. in the midnight
Jawaban: C
23. …., the sun is so hot.
a. In the morning
b. In the afternoon
c. In the evening
d. In the midnight
Jawaban: B
24. Glass is made from ….
a. sand
b. water
c. metal
d. silver
Jawaban: A
25. The object below is made from ….
a. silver
b. glass
c. wood
d. metal
Jawaban: C
26. “Garasi” in English is ….
a. living room
b. garage
c. bathroom
d. kitchen
Jawaban: B
27. “I see sunset in the evening.”
Please translate the sentence in Indonesia!
a. Aku melihat hewan di kebun binatang.
b. Aku mendengarkan musik.
c. Aku sarapan di pagi hari.
d. Aku melihat matahari terbenam di sore hari.
Jawaban: D
28. I – help – must- to prepare – my parents – dinner.
Please arrange the sentence above!
a. I must help my parents to prepare dinner.
b. Must help dinner my parent to prepare.
c. I help to prepare must dinner my parents.
d. Must to prepare I help my parents dinner.
Jawaban: A
29. Example obligation in home is ….
a. clean up my toys after I play
b. respect for the teacher
c. clean the classroom
d. reading in library
Jawaban: A
30. What is an example of an obligation at school that should be done every day?
a. Talking during class.
b. Listening to the teacher.
c. Leaving school early.
d. Bullying friend.
Jawaban: B
31. Who is responsible for fulfilling obligations at school?
a. Only teachers.
b. Only students.
c. Both teachers and students.
d. Headmaster.
Jawaban: C
32. I am … in the bathroom.
a. watching TV
b. eating meal
c. sleeping
d. brushing teeth
Jawaban: D
33. Laila is … with her parents.
a. watering the garden
b. eating dinner
c. sweeping the floor
d. cleaning the bathroom
Jawaban: B
34. It is very hot. Turn on the … please.
a. television
b. radio
c. fan
d. stove
Jawaban: C
35. Charlie is sweeping the floor using ….
a. a broom
b. a fan
c. a chair
d. a book
Jawaban: A
36. “Benefit “ in Indonesian language is…
A. Manfaat
B. Contoh
C. Tumbuhan
D. Sumber
Jawaban: A
37. Wood can be used as a…
A. Clothing material
B. Source food
C. Healthy
D. Industrial raw material
Jawaban: B
38. Cotton can be used as a…
A. Clothing material
B. Source food
C. Healthy
D. Industrial raw materials
Jawaban: C
39. Ginger can be used as a…
A. Clothing material
B. Source food
C. Healthy
D. Industrial raw materials
Jawaban: D
40. Crocodile skin used to make a clothing raw materials.
Clothing meaning is…
A. Kulit
B. Pakaian
C. Digunakan
D. Membuat
Jawaban: C
- Baca Berita Terbaru Lainnya di GOOGLE NEWS
- Dapatkan Berita Viral Via Saluran WhatsApp
!!!Membaca Bagi Pikiran Seperti Olahraga Bagi Tubuh!!!
jawaban
JAWABAN Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 3
UTS Bahasa Inggris Kelas 3
PTS Sekolah
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 3
soal latihan pada pilihan ganda
Pelajaran Bahasa Inggris Kelas 3
6 Tantangan Pengamalan Pancasila Bagi Peserta Didik Hadapi Era Reformasi |
![]() |
---|
Alur Daftar Online Sekolah dan Link Surat Pernyataan Ortu, Dokumen yang Harus Diunggah SPMB |
![]() |
---|
SOAL dan Jawaban Tes Toefl Bahasa Inggris Bagi Peserta Didik ataupun Yang Hendak Melamar Kerja |
![]() |
---|
35 JAWABAN IPS Kelas Semester 2 Untuk Ujian dan Ulangan Pilihan Ganda Terbaru |
![]() |
---|
Soal dan Jawaban Bahasa Jawa Kelas 8 Semester 2 Soal Pilihan Ganda Lengkap Kunci Jawaban Terbaru |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.