Soal Kelas 4
40 LATIHAN Soal Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban UAS SAS PAS
Adapun soal Bahasa Jawa kelas 4 SD/MI yang dirangkum dalam artikel ini sebagai bahan belajar.
Jawab : A
11. Wong kang pegaweane nglakokake sepur diarani ....
a. dalang
b. masinis
c. kusir
d. pilot
Jawab : B
12. Maskumambang, Pucung, Mijil, Sinom iku kalebu tembang ....
a. dolanan
b. macapat
c. gedhe
d. tengahan
Jawab : B
13. Rodhane saka wesi, mlakune ing wesi, papan sing kanggo mandhegarane stasiun. Tetumpakan iki arane ....
a. becak
b. oplet
c. bis
d. sepur
Jawab : D
14. ... sing didhawuhi ngawa buku ?
a. apa
b. ya gene
c. sapa
d. ngapa
Jawab : C
15. Dadi bocah kuwi aja sok seneng goroh.
Dasanamane tembung goroh yaiku ....
a. dolanan
b. tegese
c. gumedhe
d. ngapusi
Jawab : D
16. Nastiti lan Ajeng dadi sahabat pena. Tembung kang kacithak miring tegese ....
a. Kekancan kanthi piranti pena
b. Kekancan kanthi kirim-kiriman layang
c. Kekancan kang diwiwiti kanthi nyilih pena
d. Kekancan kang ora ngerti namane
Jawab : B
17. Bowo sregep sinau, nanging adhine ....
Tembung sregep kosok baline ....
a. kesed
b. pinter
c. bodho
d. enthengan
Jawab : A
Soal Kelas 4
Bahasa Jawa
Soal Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 dan Kunci Jaw
Soal Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 PDF
Download Soal Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 Kurik
Soal essay Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 Kurikulu
Soal Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 dan Kunci jawa
Materi Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1 Kurikulum Me
Soal UTS Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1
Download Soal PTS Bahasa Jawa Kelas 4 Semester 1
40 Soal PJOK Kelas 4 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian Penjaskes |
![]() |
---|
50 Soal Agama Katolik Kelas 4 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
50 Soal Agama Kristen Kelas 4 Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian Budi Pekerti |
![]() |
---|
50 Soal Agama Islam Kelas 4 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PAI |
![]() |
---|
40 Soal PPKN Kelas 4 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PPKN |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.