Soal Kelas 5
SOAL Bahasa Jawa Kelas 5 Ulangan/Ujian Semester 2 Thn 2024 Kurikulum Merdeka Lengkap Kunci Jawaban
Ada beberapa contoh soal ujian yang dirangkum dalam artikel ini untuk bahan belajar.
4. Guruku...
Kula nyuwun dunga lan pangestu
Mugi-mugi sedaya ilmu
Saged dados sangu
Kanggo nggayuh gegayuhanku
Geguritan ing ndhuwur nduweni tema...
A. Sinau B. Sekolahku
C. Gegayuhanku D. Guruku
Jawaban : d
Baca juga: SOAL MATEMATIKA Kelas 5 SD Ulangan/Ujian Semester 2 Tahun 2024 Lengkap Kunci Jawaban MTK Kls V SD/MI
5. Piranti ing ngisor iki sing ora kalebu gamelan yaiku ....
A. Gong B. Rebab
C. Gambang D. organ
Jawaban : d
6. Tali ing kendhang kang digawe saka kulit diarani ...
A. jamang B. janget
C. joget D. jagur
Jawaban : b
7. Gambar (kendang) gamelan iki arane ...
A. bonang B. saron
C. gong D. kendang
Jawaban : d
8. Gamelan kuwi larasa ana loro yaiku laras pelog lan laras ....
A. lirih B. maya
C. madya D. slendro
Jawaban : d
9. Rasukan taqwa uga katelah rasukan ....
A. beskap B. surjan
C. gamis D. jas
Jawaban : b
10. Wartini mboten sumerep yen Bu guru sampun rawuh. Basa ngokone sumerep yaiku ....
A. weruh B. teka
C. seneng D. ngerti
Jawaban : a
11. Pemadi tuku gula rong kilo. Basa kramane sing bener yaiku ....
A. Permadi tumbas gendhis kaleh kilo B. Permadi tumbas gula rong kilo
C. Permadi tumbas gendhis rong kilo D. Permadi tuku gula kaleh kilo
Jawaban : a
Soal Kelas 5
Bahasa Jawa
soal bahasa jawa kelas 5 semester 2 pdf
soal bahasa jawa kelas 5 semester 2 kurikulum 2013
lks bahasa jawa kelas 5 semester 2
soal bahasa jawa kelas 5 semester 2 juragan les
download soal bahasa jawa kelas 5 semester 2
soal bahasa jawa kelas 5 semester 1 pdf
40 Soal Agama Kristen Kelas 5 SD Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian Agama |
![]() |
---|
40 Soal Agama Katolik Kelas 5 SD Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian Agama |
![]() |
---|
50 Soal Agama Islam Kelas 5 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian PAI |
![]() |
---|
50 Soal Bahasa Jawa Kelas 5 SD Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Soal Ulangan/Ujian B Jawa |
![]() |
---|
50 Soal Bahasa Inggris Kelas 5 SD MI Semester 1 K Merdeka Lengkap Kunci Jawaban Ulangan/Ujian B Ingg |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.