Idul Fitri 2020

Kumpulan Kata Mutiara Ucapan Selamat Idul Fitri 1441 H dan Ucapan Selamat Lebaran Tahun Ini 3 Bahasa

Sucining ati, tumatining laku, ngaturaken sugeng riyadi dumateng panjenengan.

Editor: Syahroni
GRAFIS TRIBUN PONTIANAK/ENRO
Kumpulan Kata Mutiara Ucapan Selamat Idul Fitri 1441 H dan Ucapan Selamat Lebaran Tahun Ini 3 Bahasa. 

TRIBUNPONTIANAK.CO.ID - Selamat Hari Raya Lebaran atau Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1441 H/tahun 2020.

Pada artikel ini, akan dirangkum mengenai ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri atau Selamat Hari Raya Lebaran tahun ini.

Berikut ragam ucapan selamat Idul Fitri 1441 H dalam bahasa Jawa, Indonesia dan Inggris yang cocok untuk update status media sosial, dikutip Tribunnews.com dari beberapa sumber, Sabtu (23/5/2020).

1. Nalika tangan mboten saged jinabat, netra ugi mboten saged tan pirsa, senajan namung lewat pesen menika, ingsun ngaturaken Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

Bacaan Antara Takbir Sholat Idul Fitri, Panduan Lengkap Sholat Idul Fitri di Rumah Musim Corona

Panduan Lengkap Cara Sholat Idul Fitri 1441 H, Bacaan Takbir Disunnahkan Membaca Surat Qaf & Al Ala

2. Tembung ingkang salah nate diucapake, sikap ingkang salah ugo nate diungkapke, fitrah tansah dipun harapaken. Sugeng Riyoyo Fitri 1441 Hijriah, mugiyo tansah winengku ing karahayon lan widodo ing sambikala.

3. Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo. Maturaken sugeng riyaden kagem bapak lan sak keluargo. Mugi tansah sehat lan sentosa

4. Sugeng riyaya, mugi-mugi kita sekaluarga tansah seneng.

5. Ngaturaken wilujeng idul fitri 1441 H, nyuwun gunging pangapunten, mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah, amin.

6. Mangan kupat ngagem santen, menawi lepat nyuwun ngapunten.

 TREND Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1441 H Bahasa Indonesia & Inggris Lengkap Gambar Share WA

7. Ngaturaken sembah sungkem dumateng panjenengan, nyuwun pangapunten, mugi-mugi kanugrahan jatining fitrah saking Gusti Allah, wilujeng idul Fitri.

8. Sucining ati, tumatining laku, ngaturaken sugeng riyadi dumateng panjenengan. Menawi wonten kalepatan, kulo nyuwun agunging samudro pangaksami.

9. Dinten meniko dinten ingkang fitrah. Menawi kulo gadhah kalepatan dumateng panjenengan, kulo nyuwun ingkang kathah pangapunten. Ngaturaken sugeng riyadi.

10. Nyuwun pangapunten sedoyo kalepatan dalem lahir batin, mugi sedoyo tansah pinaringan rahmatipun gusti ingkang moho kuowaos.

11. Dalam beningnya hati ada secuil benih prasangka. Dalam santunnya ucapan ada kalanya khilaf tak sengaja. Dengan kerendahan hati, mohon dimaafkan segala kesalahan. Selamat lebaran hari raya Idul Fitri, mohon maaf lahir dan bathin.

Halaman
1234
Sumber: Tribunnews
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved