Lirik Lagu

Via Vallen - Lirik Lagu Pamer Bojo | Ciptaan Didi Kempot Aransemen Deden Mahdyan

Berikut lirik lagu Pamer Bojo yang dinyanyikan Via Vallen Cipttaan Didi Kempot yang kemudian diaransemen Deden Mahdyan..

'Pamer Bojo' - Via Vallen

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Penulis: Marlen Sitinjak
Editor: Marlen Sitinjak
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved